Praktizēt vienkāršību virtuvē neprasa ziedot spēju pagatavot neticamas maltītes. Jo virtuvē mazāks juceklis, jo tas padara to vieglāk lietojamu un dod iespēju gatavot kaut ko brīnišķīgu.

Virtuves vienkāršošana vienmēr sākas ar piederumu un ierīču novākšanu, kuras neizmantojat, un nav nepieciešamas. Tas nozīmē, ka jūsu virtuvē var gatavot ļoti lēti ar tikai nedaudz laika un pārdomātām ēdiena sastāvdaļām.

Zemāk ir saraksts ar 16 virtuves piederumi mums nepieder (un mēs palaist gatavošanas blogu!). Sarakstā ir daļēji iedvesmojoties no Kitchen Still Pavāriem, New York Times raksta pildīta ar padomiem un ieteikumiem saglabājot vienkāršu virtuvi.

Šis saraksts nav ne ekskluzīvs, ne pārliecinošs. Drīzāk, tas ir tikai sākuma punkts, lai, cerams, iedvesmos jūs pārvērtēt, cik daudz jums saglabāt jūsu virtuvē. Esi godīgs ar savu situāciju un tikai glabāt rīkus jūs izmantojat.

16 virtuves rīki, kas mums pieder

1. Virtuves atbalsts mikseris. Ne pieder šis puisis ir tīrs ķecerība ar pārtikas blog pasaulē, bet mēs izdzīvotu tikai naudas sodu. Nomaiņa: A $ 13 rokas mikseris.

2. Lielā vārīšanas bļoda Tas ir liels, tas ir lielgabarīta, un jūs, iespējams izmantot tikai vienu reizi gadā. Aizstāšana: Atšķiras ar ēdienu, bet parasti liels katls pietiks. Ja jums tiešām ir nepieciešams viens, aizņemties no drauga.

3. Nažu komplekts. Tie var būt lielgabarīta nekā nepieciešams. Nomaiņa: Turēt mūsu naži ar sudrablietu atvilktnē.

4. Pārāk Katli un pannas. Mēs vienkāršota līdz 3 podi un 3 pannas. Nomaiņa: Tīri skapji.

5. vairāk nekā 8 plāksnes, glāzes, un trauki. Mēs mīlam uzņemt. Reti mums ir vairāk nekā 8 viesi, bet pat tad, ja mēs to darām, mums vēl ir iespējas. Nomaiņa: Lietot specialitāte vienreizējās traukus.

6. Papildu kafijas / tējas krūzes. Atkal, mēs nolēmām mums reti ir nepieciešams vairāk nekā 8, un mums nav pat, ka daudz. Plus, tie var dubultā kā brilles, ja jums ir vairāk nekā 8 viesi!

7. Maizes panna. Lielgabarīta un iespējams, ēšanas skapis telpu. Nomaiņa: Maizes receptes, kas neprasa automāts piemēram, mūsu 7-sastāvdaļu Musli maize!

8. Tosteris krāsns. Ja jums nav regulāri izmantot šo, tad tas ir tikai ēšanas vietu. Nomaiņa: Regulāra tosteris vai tradicionālā krāsns.

9. Voks. Kaut jautru ierīci, tā ir reti izmantots. Nomaiņa: Lielākais panna jums pieder.

10. Sulas mikseris. Liels, lielgabarīta un grūti tīrīt. Nomaiņa: Ja jums patīk sulu, varat sula bez sulu spiedi.

11. Espresso automāts. Pirmkārt, jūs, iespējams, neizmantojiet to tik daudz, kā jūs domāja, jūs varētu. Otrkārt, lai iegūtu patiešām labu espresso jums parasti ir ļoti augstas kvalitātes iekārtas un laiks, lai pielāgotu savu malumu / iekārtas, lai iegūtu, ka ideāls šots. Tas vienkārši nav praktiski vidusmēra kafijas mīļāko. Nomaiņa: Pārdod espresso automātu un iet uz kafejnīcu, ja jūs vēlaties labu espresso.

12. Grilēts siers veidotājs. Jums nav nepieciešams to. Nomaiņa: Gandrīz jebkurš panna.

13. Rīsu taisītājsr. Paturiet tikai šo, ja jūs regulāri veikt daudz rīsu. Nomaiņa: Sagatavot rīsi tradicionālā katlā.

14. Donatu panna. Kad pēdējo reizi veicāt virtuļus? Tieši tā. Nomaiņa: Ejiet nopirkt virtuļus, ja jūs to vēlaties, vai arī izmēģināt visas bezmaksas versiju.

15. Kesadiljas automāts / Panini prese. Ah! Nomaiņa: Jūs varat saņemt to pašu efektu, izmantojot pannu, alvas folijas, un nospiežot uz pannas uz augšu.

16. Olu samalējs / piena putotājs / citas piekariņi. Esiet godīgi, jums nav īsti izmantot šīs lietas. Un tie ir tikai aizņem vietu. Nomaiņa: Tikai nedaudz radošumu.

Es gribu pabeigt atzīstot turam lietas, ko citi varētu apsvērt lieki, taču mēs izmantojam tos katru dienu, un turpina baudīt tos. Galu galā, mēs uzskatām, ka vienmēr jābūt mūsu vadošajam principam, un, cerams, viens, kas dod jums jautājums pats.