Attēlu rezultāti vaicājumam “coconut cinnamon buns”

Svētdiena! Jūs zināt, ko tas nozīmē: ir pienācis laiks svētdienas vēlajām brokastīm. Kāpēc gan kaut ko nepamainīt un neuztaisīt vēlās brokastīs šonedēļ mājās? Kafiju var dzert tik cik vēlies un var čillot pidžamā. Katru svētdienu es ievietoju vēlo brokastu recepti. Drīz jums nebūs jājautā, kur mums vajadzētu doties uz vēlajām brokastīm – tā vietā, jautājums būs, ko mums vajadzētu pagatavot, priekš vēlajām brokastīm šodien?

Kas šajās maizītēs ir tik īpašs

Šie puiši bija tik labi, viņi bija bīstami. Es esmu vēl par manu maizes cepšanas iedzeršana un, jo šie puiši izmanto raugu, es gribētu domāt par to, kā maize, pat ja viņi kanēļa ruļļos. Garšīgi kokosriekstu maizites un kanēlis vienmēr man atgādina par rudens / ziemas, tāpēc es domāju, ka tas bija uzstādīšanai sakult ķekars kā prakses testa brauciena tiem aukstās ziemas rītos, kad pamošanās uz vienu no šiem būtu debesīs.
Es biju gandrīz bail padarīt šos, jo es esmu diezgan daudz monstru, kad runa ir par kanēļa maizītes. Un kāda iemesla dēļ es saņēmu to manā galvā, ka Maikam nepatīk kokosriekstu lietas, tāpēc es domāju, ka man vajadzēja (labi, nav nepieciešams, bet gan vēlējās) ēst visu paplāti. Es esmu diezgan pārliecināts, ka, ja es domāju par to, es sapratu, ka Maikam varētu aprīt tos, jo viņš mēdz patīk cep precēm, kas izgatavotas ar kokosriekstu eļļu. Es domāju, ka tur ir kaut kas par viņiem, ka apelācijas viņam, jo ​​tad, kad viņš bija mazs, viņš bija alerģija pret sviesta un piena produktiem, tāpēc tagad cep preces, kurām nav nevienu no šīm lietām, kas tiem ir A + viņa grāmatas.

Pateicoties izmantošanu kokosriekstu eļļas un pienu, šīs kanēļa maizītes ir vegāns! Kas nav īsti daudz bažas par mani, bet tas pārliecināts ļauj viegli dalīties ar draugiem, kuri neēd gaļas produktus. Bet tagad, es domāju par to, lielākā daļa no maniem draugiem Vankūverā labprāt ēd kaut ko, vegānu vai ne. Mēs kopīgi tos ar mūsu labo draugu Brūsu – acīmredzot tas veicis rīta brokastu rutīna ir ļoti viegli.

Es ceru, ka jums ir iespēja izmēģināt šos puišus. Kanēlis maizītes turēt mīksts vietas manā sirdī 🙂

PS – Ja jūs nevarat atrast kokosriekstu čipsi, tie ir obligāti, bet viņi pievienoja gardu kraukšķīgs kontrapunkts ar mīksto, saldie ruļļos. Es izmantoti kokosriekstu piena, eļļas, un mikroshēmas, kas var atrast starptautiskajā ejā pie pārtikas preču veikalā.

Kā pagatavot

Uzkaisiet raugu virs kokosriekstu pienu. Samaisa un ļaujiet pierādījums. Noslaucīt ar kokosriekstu eļļu.

Lielā bļodā sajauciet kopā miltus, cukuru un sāli. Ielej kokosriekstu rauga maisījumu, samaisa un pēc tam mīcīt ar rokām, līdz mīkla nāk kopā bumbu. Ļaujiet pieaugt siltā vietā, tīrā bļodā, uz brīvi ar plastmasas šķivja, līdz dubultojies, apmēram 1 stundu.

Uz viegli miltiem nokaisītas virsmas, izkratiet mīklu un izskrējienu lielā taisnstūra, apmēram 14 x 20 collas. Sukā kokosriekstu eļļa vienmērīgi, visu ceļu uz malām. Noslaucīt kopā kanēli un cukuru nelielā traukā, tad vienmērīgi uz mīklas. Vērā saspringto sarakstā, un atkarībā no jūsu pannas sagriež 9 vai 12 vienādos gabalos. Ja izmantojat 8 x 8 collu panna, sagriež 9. Ja izmantojat 10,5 x 7,5 collu keramikas cepšanas trauks, sagriež 12 gabaliņos.

Vieta ruļļos uz pannas, pārklāj brīvi ar plastmasas un ļaujiet uzrūgt 1 stundu vai līdz dubultojies.

Šajā brīdī, jūs varat turēt maizītes ledusskapī, ja nepieciešams, – ja vēlaties, lai sagatavotu viņus naktī pirms un cept tos nost no rīta, kas noteikti strādā.

Uzkarsē krāsni līdz 350 ° F. Noņemiet plastmasas virsmu un cept maizītes 25-30 minūtes vai līdz zeltaini un vārīti caur. Ja cepšanas no ledusskapja, noņemiet maizītes no ledusskapja, jo cepeškrāsns uzkarst. Cep 30-35 minūtes.

Kamēr maizītes ir maizes, veikt glazūra. Samaisa kopā kokosriekstu pienu un cukuru, līdz gluda.

Kad maizītes tiek darīts, tad topi jābūt zeltaini brūns un iesmu izbāza cauri jānāk ārā tīrs. Glazūru nekavējoties un top ar kokosriekstu mikroshēmas. Ļaujiet atdzist nedaudz un baudīt sasildīties!