restorāns dators

Dienas aizdevumi dod aizdevumu iespējas visnabadzīgākajiem sabiedrības līmeņiem, cilvēkiem, kuriem ir slikts kredīts vai nav kredīta, un tiem, kuri jūt, ka viņiem nav citas iespējas, saskaroties ar krīzi. Diemžēl, ņemot vērā to, kā ir izveidoti online atrie krediti, viņi novieto cilvēkus uz nebeidzamo parādu trejkoka.

Dienas aizdevumu nozare ik gadu piešķir krietni vairāk nekā 38 miljardus dolāru. Tagad ASV ir vairāk apmaksāta aizdevuma vietu nekā McDonald ‘s – tas ir vairāk nekā 20 000 veikalu. Aizdevēji tiecas vērsties pret nabadzīgākajām kopienām; algas aizdevuma klienta vidējie gada ienākumi ir Ls 26,167, liecina Patērētāju finanšu aizsardzības biroja dati.

Kādas ir iespējas cilvēkiem, kuriem ir slikts kredīts, kredīts vai cīņa, lai rastu piekļuvi finansiālai palīdzībai? Tur ir iespējas, ja zināt, kur skatīties.

Kā Dienas aizdevumu darbs

Lai gan dienas aizdevumi ir daudzi vārdi – skaidras naudas avansa aizdevums, atdot avansa aizdevumus un atliktos noguldījumu aizdevumus – tie visi darbojas saskaņā ar vienu un to pašu pamatpremisu. Tie nodrošina īstermiņa aizdevumus ar augstu procentu likmi, kas parasti ir mazāki par 500 ASV dolāriem.

Aizņēmējam algas aizdevums ir populāra izvēle finansējumam, jo tas ir salīdzinoši nesāpīgs un viegli pieejams. Lielākajā daļā gadījumu klientam ir jāaizpilda tikai dažas pamatinformācijas un jānodrošina pēcreģistrācijas čeks vai bankas debeta atļauja.

Aizdevuma atmaksas termiņš parasti ir no divām līdz četrām nedēļām ar čeku vai debeta atļauju, kas jau sagatavota aizdevuma un nodevu cenai. Bieži vien ir stāva maksas struktūra, piemēram, Ls 40 par Ls 300 aizdevumu. Ja nokavējat atmaksas termiņu, nokavējuma maksas un paaugstinātas procentu likmes ātri pāriet no kontroles.

Apsvērt alternatīvas aizdevumiem dienā

Ja jūs saskaraties ar finanšu krīzi, kādas ir jūsu iespējas ārpus pirmstermiņa naudas avansa aizdevuma? Pirmkārt, ir svarīgi apsvērt iemeslu, kāpēc pirmajā vietā ir nepieciešams skaidras naudas avanss. Vai tas ir periodisks rēķins vai aizdevuma maksājums? Vai arī tas ir vienreizējs ārkārtas stāvoklis?

Lūk, dažas dienas aizdevuma alternatīvas:

  • Alternatīvas opcijas periodiskajam maksājumam
  • Atkārtoti pārrunāt parāda noteikumus tieši ar aizdevēju
  • Pieprasīt atlikšanas vai atmaksas periodu par studenta aizdevumu
  • Pārfinansēt parādu vienā aizdevumā par mazāku ikmēneša maksājumu
  • Alternatīvas opcijas vienreizējai avārijai
  • Kredītkartes izmantošana, lai segtu maksu
  • Uzdot tuvu draugu vai radinieku īstermiņa aizdevumam
  • Lūdziet savam darba devējam avansu nākamajā algas pārbaudē
  • Apspriediet savas iespējas ar kreditoru tieši
  • Pieteikties kredīta rindai
  • Personiskie kredīti par nederīgu kredītu

Pat tiem, kas cīnās ar labu kredītpunktu uzturēšanu, ir personiski kredīti par sliktu kredītu.

Lai gan lielākā daļa personal loans ir nedroši, atkarībā no apstākļiem varētu būt jēga izpētīt nodrošinātu kredīta līniju vai nodrošinātu personisko aizdevumu. Šie aizdevumi ir saistīti ar transportlīdzekli vai māju, tāpēc tiem ir augstāks risks, bet labāki noteikumi. Viņi saprot tikai tad, ja sagaida katru aizdevuma atmaksu laikā un pilnā apmērā.

Vēl viens variants ir meklēt līdzparakstītāju personiskajam aizdevumam. Līdz ar kosignatora saskaitīšanu daudzas finanšu institūcijas pieņems nabaga kredītu, kamēr vien kosignators būs labā stāvoklī.

Gala variants ir iepirkties ar visiem sliktajiem kredītaizdevējiem, kas ir pieejami jums. Uzziniet, kādas likmes un atmaksas noteikumus viņi piedāvā un nebaidās sarunāties par labākiem. Svarīgi, nestrīdieties par terminiem, kas padara jums neērtus vai ka jūs pilnībā nesaprotat.

Kredītkartes nederīgam kredītam

Ārkārtas gadījumos var būt noderīgi atgriezties pie kredītkartes, lai segtu ikdienas vajadzības. Bet vai var dabūt kredītkarti ar sliktu kredītpunktu? Daži cilvēki ar sliktu kredītu var tikt apstiprināti kredītkartei; pretējā gadījumā atbilde ir meklēt nodrošinātu kredītkarti.

Tāpat kā secured personīgie aizdevumi, viņiem ir nepieciešama drošības depozīta forma kā nodrošinājums, un tam būs lielākas procentu likmes. Jums ir jāplāno šī opcija, lai varētu savākt drošības depozītu un gaidīt, ka tas tiks apstiprināts. Ir laba iespēja izvēlēties kā dublējumkopiju gadījumā, ja tas ir nepieciešams vēlāk.

Nodrošināta Mastercard no galvaspilsētas

Nodrošināta ar nelielu minimālo depozītu Ls 49 (vai vairāk atkarībā no kredītspējas), pat cilvēki ar vājiem kredītreitingiem var pretendēt uz šo kredītkarti. Procentu likmes ir 24.99 procenti, un nav gada maksas.

Indigo Platinum Mastercard

Šī nedrošā kredītkarte varētu būt piemērota cilvēkiem ar bankrotu viņu nesenajā vēsturē. Atkarībā no kredītpunktiem karte nāk ar $0 līdz 99 ASV dolāriem gadā un ir 23,9 procentu procentu likme. Tā arī piedāvā pirmskvalifikācijas procesu, lai izvairītos no nevajadzīgiem kredītu atvilkumiem.

Vai ir laba Paija Lendersa?

Uzticama maksājuma aizdevēja atrašana var būt ārkārtīgi sarežģīta, un tā ir atkarīga no vietējiem noteikumiem. Par laimi federālā valdība ir atzinusi, ka dažām sabiedrības nozarēm ir nepieciešams viegli piekļūt īstermiņa finansiālai palīdzībai.

Federālā valdība ir atbalstījusi Payday Alternatīvo aizdevumu (PAL) programmu, kas ir pieejama, izmantojot Valsts kredītu savienības administrāciju (NCUA). Dalībvalstu kredītiestādes sniedz nelielus aizdevumus (zem 1000 ASV dolāriem), kas attiecas uz sešiem mēnešiem vai mazāk. Svarīgi, ka tie nāk tikai ar nelielu, vienreizēju maksu līdz Ls 20.

Iznākšana no Paijas Laviņa Spīlberga

Iespējams, jūs jau esat ķērušies pie algas aizdevuma celiņa un cenšaties bēgt. Jūs neesat viens; 12 miljoni amerikāņu katru gadu ņem aizņēmumus. Ko jūs varat darīt, lai atgrieztos pie jūsu finansēm un galu galā no aizdevuma parāda atmaksas?

Apsveriet iespēju refinansēt pašreizējos aizdevumus. Tas parasti samazina ikmēneša maksājumus un ietaupa jums naudu ilgtermiņā ar zemākiem procentu maksājumiem.

Samazināt ikdienas izdevumus. Apsveriet iespēju laikam atcelt nevajadzīgos utilītus, piemēram, kabeli, internetu un mobilo tālruni.

Ja kopējais algas aizdevums ir mazs, apsveriet iespēju aizņemties naudu no tuva drauga vai ģimenes locekļa. Tas noņem spiedienu no lejupvērstā parāda spirāles un ļauj jums atgriezties kājās.

Runājiet ar finanšu konsultantu par bankrota iesniegšanu. Bankrots ir grūts lēmums, bet tas var būt gudrs finanšu līdzeklis atkarībā no jūsu apstākļiem.