Vienalga, vai jūs veidojat savu pirmo virtuves arsenāla sastāvu vai vienkārši atjaunojat un veicat attīrīšanās procesu mainot vecās iekārtas, tas var būt grūti, lai zinātu to, kuri katli un pannas jums patiešām ir nepieciešamas, un, kas aizņems vienīgi dārgo skapja telpu. Šī rokasgrāmata ņem noslēpumu ārā no tā visa: Šie ir katli, pannas, un kastroļi, kas jums tiešām ir nepieciešami. Īsumā ātru pārskatu par rokasgrāmatas izbraukšanas sarakstu. Tad lasiet, lai uzzinātu vairāk par to, kādi izmēri ir vislabākie, un kā izmantot katru no tiem.

Jums noteikti nepieciešams šie:

Čuguna kastrolītis

Bez kāta kastrolītis

Nerūsējošā tērauda kastrolītis

Liels Nerūsējošā tērauda zupa katls

Apaļas cepšanas loksnes

 

Pērciet šos, ja jums ir vieta:

Emaljēta holandiešu krāsns

Nerūsējošā tērauda mērces katls

Stikla cepešpannas

Stikla pīrāga panna

Kēksa kārba

Apaļā kūkas panna

Bundt panna

Atsperformas panna

Pīrāgu panna

Klaipa panna

 

Čuguna kastrolītis

Tas ir patiesi jūsu virtuves īstais darbarīks. Tas ir izturīgs, ilgst mūžīgi, un ir izveidots, lai tiktu galā ar jebkuru uzdevumu, kas jums ir nepieciešams.

Izmantot to: Receptes, kas sākas ar vārīšanu un to nepieciešamas pabeigt krāsnī; kaut kas nepieciešams labs, grūti izkaltēt (piemēram, steiks). Jūs varat arī izmantot to seklai cepšanai, sautēšanai (tas ir lielisks aizstājējs wok pannai), un cepšanai.

Iegādājieties šos izmērus: 10 collu panna kalpos jums labi Ja jūs meklējat filiāle, un ir atmiņas, apsvērt investēt priekš specialiem izmēriem no masīviem (17 collām), līdz Maziņā  (3.5 collu liels vienai ceptai olai).

Bez Kāta kastrolītis

Pārklāts ar stingru pārklājumu (Teflon ir visbiežākais variants), šīs pannas ir ērtas, lai būtu izpalīdzīga roka priekš lipīgiem, mitriem pārtikas produktiem, vai kaut kam, kam ir liela iespējamība, kas tas turas pie virsmas. Labi norūdījies čuguns kalpos ar to pašu funkciju, bet uzskatu attiecība bez kāta kastrolis ir ložu necaurlaidīga (un muļķu necaurlaidīga) iespēja. “Ja jūs gatavojat olas regulāri,  tad bez kāta pannai ir jābūt,” saka Rick Martinez, BA asociētais pārtikas redaktors. Daudzas bez kāta pannas ir ar plastmasas rokturiem, kas nav karstumizturīgi (pazīstama arī kā plastmasas) tāpēc jāapzinās, ka jūs tos, visticamāk, nevarēsiet likt krāsnī.

Izmantot to: kultenim un ceptām olām.

Iegādāties šos izmērus: Gatavojot vienam cilvēkam? Jums tiešām ir nepieciešams tikai viena laba bez kāta panna-8 collas – būs izcila. Ja jūs bieži atrodat sevi gatavojot olas pūlim, tad tik ejiet uz priekšu un ņemiet arī 12 collu pannu.

Nerūsējošā tērauda kastrolītis

Šīs lieljaudas pannas var aiziet no vārīšanas līdz krāsnij (visvairāk spēj apstrādāt temperatūras 450-500 grādu diapazonā, vienkārši pārliecinieties, ka rokturis ir siltumizturīgs), un tas spēs darīt visu … kas jums nepieciešams, lai tas to darītu .

Izmantot to: apbrūnināšanai un gaļas apdedzināšanai, dārzeņu sautēšanai, fritēt-kartupeļi, panna mērces, apcept garšvielas.

Iegādāties šos izmērus: Sāciet ar 10 collām savai kolekcijai. Ja jums ir vairāk vietas un vēlas ieguldīt citu, pievienojiet 12 collu lielu pannu.