Vienalga, vai jūs veidojat savu pirmo virtuves arsenāla sastāvu vai vienkārši atjaunojat un veicat attīrīšanās procesu mainot vecās iekārtas, tas var būt grūti, lai zinātu to, kuri katli un pannas jums patiešām ir nepieciešamas, un, kas aizņems vienīgi dārgo skapja telpu. Šī rokasgrāmata ņem noslēpumu ārā no tā visa: Šie ir katli, pannas, un kastroļi, kas jums tiešām ir nepieciešami. Īsumā ātru pārskatu par rokasgrāmatas izbraukšanas sarakstu. Tad lasiet, lai uzzinātu vairāk par to, kādi izmēri ir vislabākie, un kā izmantot katru no tiem.
Jums noteikti nepieciešams šie:
Čuguna kastrolītis
Bez kāta kastrolītis
Nerūsējošā tērauda kastrolītis
Liels Nerūsējošā tērauda zupa katls
Apaļas cepšanas loksnes
Pērciet šos, ja jums ir vieta:
Emaljēta holandiešu krāsns
Nerūsējošā tērauda mērces katls
Stikla cepešpannas
Stikla pīrāga panna
Kēksa kārba
Apaļā kūkas panna
Bundt panna
Atsperformas panna
Pīrāgu panna
Klaipa panna
Čuguna kastrolītis
Tas ir patiesi jūsu virtuves īstais darbarīks. Tas ir izturīgs, ilgst mūžīgi, un ir izveidots, lai tiktu galā ar jebkuru uzdevumu, kas jums ir nepieciešams.
Izmantot to: Receptes, kas sākas ar vārīšanu un to nepieciešamas pabeigt krāsnī; kaut kas nepieciešams labs, grūti izkaltēt (piemēram, steiks). Jūs varat arī izmantot to seklai cepšanai, sautēšanai (tas ir lielisks aizstājējs wok pannai), un cepšanai.
Iegādājieties šos izmērus: 10 collu panna kalpos jums labi Ja jūs meklējat filiāle, un ir atmiņas, apsvērt investēt priekš specialiem izmēriem no masīviem (17 collām), līdz Maziņā (3.5 collu liels vienai ceptai olai).
Bez Kāta kastrolītis
Pārklāts ar stingru pārklājumu (Teflon ir visbiežākais variants), šīs pannas ir ērtas, lai būtu izpalīdzīga roka priekš lipīgiem, mitriem pārtikas produktiem, vai kaut kam, kam ir liela iespējamība, kas tas turas pie virsmas. Labi norūdījies čuguns kalpos ar to pašu funkciju, bet uzskatu attiecība bez kāta kastrolis ir ložu necaurlaidīga (un muļķu necaurlaidīga) iespēja. “Ja jūs gatavojat olas regulāri, tad bez kāta pannai ir jābūt,” saka Rick Martinez, BA asociētais pārtikas redaktors. Daudzas bez kāta pannas ir ar plastmasas rokturiem, kas nav karstumizturīgi (pazīstama arī kā plastmasas) tāpēc jāapzinās, ka jūs tos, visticamāk, nevarēsiet likt krāsnī.
Izmantot to: kultenim un ceptām olām.
Iegādāties šos izmērus: Gatavojot vienam cilvēkam? Jums tiešām ir nepieciešams tikai viena laba bez kāta panna-8 collas – būs izcila. Ja jūs bieži atrodat sevi gatavojot olas pūlim, tad tik ejiet uz priekšu un ņemiet arī 12 collu pannu.
Nerūsējošā tērauda kastrolītis
Šīs lieljaudas pannas var aiziet no vārīšanas līdz krāsnij (visvairāk spēj apstrādāt temperatūras 450-500 grādu diapazonā, vienkārši pārliecinieties, ka rokturis ir siltumizturīgs), un tas spēs darīt visu … kas jums nepieciešams, lai tas to darītu .
Izmantot to: apbrūnināšanai un gaļas apdedzināšanai, dārzeņu sautēšanai, fritēt-kartupeļi, panna mērces, apcept garšvielas.
Iegādāties šos izmērus: Sāciet ar 10 collām savai kolekcijai. Ja jums ir vairāk vietas un vēlas ieguldīt citu, pievienojiet 12 collu lielu pannu.