nauda

Lielākajai daļai no mums par tām jāmaksā zināma veida kredīta izmaksa. Iespējams, jums ir saņemts vārds jūs esat saņēmis tiesības saņemt patēriņa kredītu no onefinance.lv! pasta sūtījumiem vai jums ir teikts, kavarat atkārtoti finansēt savu hipotēku un pelnīt naudu par to, ko vēlatiesTomēr, tāpat citi svarīgi finanšu lēmumi, tomēr ir vērts saprast jūsu dažādās izvēles iespējas, lai jūs nepieskrūvētu sevi ilgtermiņā.Paskatīsimies!

Izmantot skaidru naudu, ja varat

Parasti ir vēlams iegūt skaidru naudu, lai uzkrātu vairāk parādu. Tomēr,izmantojot vidējo galveno virtuves noņemšanas rīku EUR 54,909 unvannas istabas noņemšanas vidējo summu vidēji EUR 16,128, varētupaiet vairākas desmitgades, pirms jūs esat pietiekami ietaupījisprojektus un reāli izbaudīs rezultātus. Tomēr attiecībā uz maziemprojektiem, ja jums ir iespēja ietaupīt pietiekami daudz līdzekļu, tas,iespējams, ir labākais veids, doties.

Varat arī veikt skaidras naudas un vienu no tālāk minētajāmfinansēšanas iespējām, lai samazinātu maksājamo summu. TāpatŅemiet vērā, ka nauda nozīmē, ka jums par projektu ir jāmaksā tiešipar projektu, nevis saņemt aizdevumu, kas tiek maksāts lēnām. Tas varnozīmēt, ka jūsu kredītkarte tiek piemērota jūsu kredītkartei, tāpēcsaņemiet atalgojumu par to, bet pēc tam, kad tas pienākas, samaksāsietsavu kredītkarti, izvairoties no procentiem.

Priekšrocības: nav aizdevumu, kas pārkaļ galvu, nav jāmaksā procentu maksa vai maksas

Trūkumi: grūti saglabāt tik daudz, cik nepieciešams laikā, kad vēlatiesizmantot projektu; nodokļu atvieglojumus, kas jums var tikt piešķirti armājokļa aizdevumu

Izmantot 0% vai zemas procentu kredītkartes maziem projektiem

Ja jums ir atbilstošs kredīts, jums būs jāmaksā par 0% kredītkartēm(jauna kredītkarte vai pārbaudes, ko varat izmantot jau agrāk). Iepriekšmums tika ieteikts, ka šie piedāvājumi var būt vislabākie projektiem, kuruskaits nepārsniedz 15 000 EUR dolāru, iespējams, ka tas ir (salīdzinoši),ka aizdevums ir viegli pieejams zemas procentu likmes piedāvājumaietvaros (parasti 12 līdz 18 mēnešus), ir viegli pieteikties un kvalificēties,un jums nav risku zaudēt savu mājokli par šo nenodrošināto aizdevumu.

Vienkārši pārliecinieties, vai esat izpratis šīs kredītkartes piedāvātāsmaksas un noteikumus un pilnībā apmaksājiet parādu par to laiku, kadtiek beidzies piedāvājuma derīguma termiņš iestatiet automātiskumaksājumu, lai to atteiktos tieši tādā gadījumā, ja piedāvājuma termiņšbeidzas brīdī, kad tiek beidzies piedāvājuma derīguma termiņš.

Par labu viegli kvalificēties, iespējams, projektu var finansēt bezprocentiem

Trūkumi: daudzi nožēlojami izstrādājumi, piemēram, piedāvājumuiesniegšanas datumi un augstas procentu likmes pēc piedāvājumabeigām; īstermiņa atmaksas periods; nekādu nodokļu priekšrocību, kovarētu saņemt ar mājokļa aizdevumu

Apsveriet iespēju izmantot privātus vai nenodrošinātus aizdevumusvidējiem projektiem

Par projektiem, kuru skaits ir no 15 000 līdz 50 000 EUR dolāru, kredītsKarma norāda, ka tie ir labi piemēroti personas vai nenodrošinātieaizdevumi. Tas ir tāpēc, ka šo veidu aizdevumu saņemšanai ir vieglipieteikties, nav nepieciešams nodrošinājums (jūsu sākums navapdraudēts), un tie parasti piedāvā lielākas kredīta summas nekākredītkartes.

Runājot par apvēršanu, procentu likmes mēdz būt augstākas parpersoniskiem un nenodrošinātiem aizdevumiem, nekā tie ir uz pašukapitāla vai saskaņā AR KREDĪTA (HELOC) kredīta līgumiem. Piemēram,uzņēmumam Wells Fargo garantētais personīgais kredīts usd 50 000apmērā (36 mēneši 60 mēneši), kas ir daudz vairāk nekā 4,06%, VARsaņemt valsts pašu kapitāla aizdevumu saskaņā ar pēdējo vidējoiegrāmatoto skaitu banku kursa laikā.

termini un tarifi starp šiem nišas aizdevumu produktiemievērojami atšķiras, ir arī grūtāk saprast to, ko parakstāt. Aizvirzieties uzēnojuma piedāvājumiem, jo īpaši par dienas naudas aizdevumiem.Ieteicams salīdzināt terminus, GPL (gada procentu likme) un citasizmaksas katram aizdevumam, lai redzētu, kam no tiem ir vislielākānozīme. Hipotēku profesors piedāvā daudzus kalkulatorus šim grūtajamuzdevumam.

Priekšrocības: viegli kvalificējami, vairāk aizdevumu summas nekākredītkaršu piedāvājumi, parasti nav slēgšanas izmaksu vai aizdevumuapstrādes maksas, garāks atmaksas periods (vairāki gadi pret gadu vaidivas kredītkartes)

Mīnuss: augstākas procentu likmes nekā aizdevumi, kas nodrošināti arjūsu mājām, tāpēc beigās samaksājiet vēl vairāk laika un, iespējams,mulsinošākus, nedrošus līgumus, tāpēc jūs, iespējams, nesapratīsiet, kojūs iegūstat; nodokļu atvieglojumi, kas jums varētu tikt piešķirti armājokļa kreditēšanu.

Saņemiet ar jūsu mājām nodrošināto aizdevumu lielākiem projektiem

Ja jūsu mājās ir pašu kapitāls un plānojat projektus, kuru izmaksas ir 50 EUR vai vairāk, jūsu īpašumam droši vien būs piesaistītilabākie aizdevumi. Iekšzemes pašu kapitāla aizdevumi un skaidrasnaudas atgūšana par labāko likmi (30 gadu fiksēto hipotēku likmes irviena no zemākajām, ko mēs esam redzējuši gadu desmitiem, 4,06%.SASKAŅĀ AR WSJ datiem 15 gadu kredīts ir noteikts 3,5% apmērā.Tāpat jūs varat atskaitīt procentus par šiem aizdevumiem un parjebkuriem punktiem, ko maksājat, lai samazinātu nodokļu procentu likmi(tomēr nodokļu konsultantu).

Tomēr mazai procentu likmei ir cena. Iespējams, ka tiks slēgtas pārāklielas papildu izmaksas un pieaug pieteikumu ķīlnieku skaits, jo šieaizdevumi, piemēram, kas pretendē uz hipotēku, nogulda jūsu īpašumu nodrošinājumu. Lai kvalificētos, jūsu mājās būs nepieciešams arīpietiekami daudz pašu kapitāla. Piemēram, ja jūsu sākumlapa tiekvērtēta līdz 200 000 EUR dolāru apmērā un jūsu hipotēka pašlaik ir 150000 EUR dolāru, jums pašu kapitālā ir 50 000 ASV dolāru. Laisamazinātu risku, aizdevēji parasti ierobežo jūsu mājās pieejamoaizdevumu summu aptuveni par 85% no jūsu dzīvesvietas. Tāpēc šajāpiemērā 85% no 200 000 EUR dolāru ir 175 EUR 175 000; pēcpašreizējās hipotēkas summas atvilkšanas par EUR 150 000 jums irjāmaksā aptuveni 20 000EUR dolāru.

Atcerieties, ka, tāpat standarta hipotēkas, ir pārāk viegli piesaistītsavam īpašumam vairāk līdzekļu, nekā varat piegādāt, un beigās jūsvarat zaudēt savu aizdevumu, lai to varētu atļauties vai citādi zaudētsavu mājokli.

Tālāk ir norādītas atšķirības starp māju nodrošināto aizdevumu veidiem.

Skaidras naudas refinansēšana

Šajā scenārijā jūs aizstājat savu pašreizējo hipotēku ar jaunu unvienlaikus izņemat savus mājas uzlabojumus. Tas var palīdzēt izmantotmūsdienu zemākās hipotēku likmes un vienlaikus finansēt lielusprojektus. Garus (30 gadus, parasti) izmaksas plāna dēļ iegūsit daudzlaika, lai atmaksātu aizdevumu, un jūsu ikmēneša maksājumi būsmazāki nekā tad, ja jums ir valsts kapitāla kredīts vai kredīts.

Tomēr naudas samazināšana var būt dārga ilgtermiņā. Papildusiespējami augstām slēgšanas izmaksām JUMS būs jāmaksā lielākaMAKSA PAR MAKSĀJUMU KONTU, nekā vienkārši tiek veikta atkārtotafinansēšana, neiegūstot skaidru naudu. Arī par savu hipotēku atkal būsjāmaksā vēl vairāk, kas nepavisam nav jautri. Ja esat uzkrājis 30 gaduilgu aizdevumu ar fiksēto 30 gadu aizdevumu par 30 gadiem, pulkstenistiek restartēts. vietā, lai norēķinātos par 20 gadiem, maksājumi tagadtiek pagarināti ilgāk par 30 gadiem.

Tomēr dažos scenārijos ir kāda jēga, jo īpaši tad, ja jūsu pašreizējāhipotekārā likme ir daudz lielāka par to, ko varat saņemt šodien.

Aizdevumi pašu kapitāla iegūšanai (HEL)

Mājokļu aizdevumi ir otrā hipotēka jūsu mājās. Tie parasti ir fiksētāprocentu likme par aizdevumu, un nauda tiek piešķirta vienā kopsummā.Termini atšķiras, bet daudzi mājokļa pašu kapitāla aizdevumi 15 gadulaikā pēc ikmēneša maksājumu plāniem ir atmaksājuši šo principu unprocentus. Šī, iespējams, ir vislabākā iespēja, ja jums ir nepieciešamsiestatīt naudas summu, kas ir svarīga, un jūsu budžetā, protams,maksājumu veikšanai ir pietiekami daudz līdzekļu.

Tomēr lejupvērstie aizdevumi var būt arī pašu kapitāla aizdevumi, arīdarījuma maksas un slēgšanas izmaksas, kas ir līdzīgaspamathipotēzei. Jums var būt arī priekšapmaksas sods, ja aizdevumuatmaksājat jau agrāk.

Vietējā pašu kapitāla kredīts (HELOC)

Saņemot kredītu ar pašu kapitālu, vietā, lai iegūtu visu naudu, ko jūspretendējat uz vienu reizi, jums ir rotējoša atvērta kredītlīnija, kas lielāmērā līdzinās kredītkartei. Tas ir daudz saprātīgāk, ja vēlaties, lai naudatiktu veikta periodiski (piemēram, projekti, kas veikti ik pēc pāris gadiem)vai tikai tad, ja vēlaties iegūt vairāk naudas bet ne obligāti.

Atkal noteikumi atšķiras, bet daudzu HELGOS summa 5 līdz 10 gadusilgam, lai jūs varētu piekļūt kredītlīnijai, kura laikā jums ir jāmaksāprocenti par to, ko aizņemties, un tad pēc tam, kad tas būs spēkā, 15 vaivairākus gadus, lai to pilnībā atmaksātu.

Heat s ir nemainīgas procentu likmes hipotēkas, tomēr likme varsvārstīties un galu galā daudz lielāka nekā likme, ko jūs saņemat parfiksēta vietējā kapitāla aizdevumu. Tas padara to daudz riskantāku. Nootras puses, HELOCs parasti nerodas slēgšanas izmaksas.

jūs redzat, mājokļu finansēšanas veidi nedaudz atšķiras, un tasvislabāk būtu atkarīgs no jūsu situācijas. Bankas likmei ir kalkulators,kas palīdz izlemt starp mājokļa īpašuma aizdevumu vai mājokļa pašukapitāla pozīciju.

Es ņemu vērā arī to, kuri projekti veicinās īpašuma vērtībaspalielināšanu; tie, iespējams, būtu vislabākais finansējums. Pirmkārt, jakaut kas ir bojāts ir jāmaina jumta jumta SISTĒMAS, HVAC sistēmas irjājaunina, tas vispirms tiktu iekļauts sarakstā. Ir arī tādi miljoniizstrādājumu, kurus jauninājumi padara par lielāko īpašuma vērtībasatšķirību, un, lai gan Es neesmu nekustamā īpašuma persona, man irtendence domāt, ka tādi jautājumi vannas istabas atjauninājumi,virtuves atjauninājumi un nepabeigtas telpas, piemēram, guļamistabasun īrisi, būtu augstas uz šā saraksta. Iespējams, ka nozīmīgas ainavuveidošanas struktūras nav, un es neieteiktu finansējumu teikt, nesummētpūstu.

Tas, ko es nekādā gadījumā nedarītu, ir finansēt ievērojamu pieaugumu Parlamentā, ja nonāk ārpus tās robežām.