starbucks

Drīz tiks sākta jūsu dienas Starbucks atlase, iespējams, drīz kļūs parievērojamu samazinājumu. Ja esat Starbucks atlīdzības dalībnieks,iespējams, tas jau ir pazīstams ar savu vispārējo struktūru un klientu apdraudējumiem, bet lielākā daļa no ir saistīta ar izmaiņām. Jauno atlīdzību sistēma

Uzņēmuma pašreizējā atlīdzības programma klientiem piedāvā vienu zvaigznītēm par katru apmeklējumu. Iegūstot 30 zvaigznes gadalaikā, klienti tiek reklamēti zelta statusā, kur tie regulāri saņem bezmaksas biļetes par katrām 12 zvaigznēm, ko viņi nopelna. Tomēr jaunā sistēma novirzīs zvaigznes, pamatojoties uz kopējiem izdevumiem, nevis uz apmeklējumu biežumu. Klienti saņems divas zvaigznes par katru iztērēto dolāru, iegūstot zelta statusu, saņemot 300 zvaigznes (vai iztērējot apmēram USD 150). Pēc tam viņiem būsjāsasniedz 125 zvaigznes (vai iztērējiet aptuveni USD 63), lai iegūtušo bezmaksas ēdienu vai dzērienu. Šie monetārie rādītāji, protams, iraplēses, jo Starbucks pārvērtīs par daļēju izpeļņu zvaigznītēs un patpiedāvā klientiem jaunas četrvērtīgās dienas (kas nozīmē, kadivkāršosies atlīdzība, kas nopelnīta un, iespējams, divas rindas).

Turklāt Starbucks uzlabo programmu līmeņu struktūru. Pašlaikdalībnieku skaits atbilst vienai no trim kategorijām: esiet sveicināts,zaļa un zeltā. Sākot no aprīļa, uzņēmums izslēgs savu Welcomeatlīdzību līmeni un izvēlas tikai divus atlīdzības līmeņus. Tas nozīmē,ka visi jaunie locekļi automātiski tiks iesaistīti Zaļo atlīdzību līmenī unpēc tam saņem visus savus nodokļus, kas izklāstīti turpmāk.

Tas, šīs izmaiņas ietekmē, lielā mērā ir atkarīgs no , cik lielusummu jūs parasti iztērējat. Ja tas ir mazāk par 5 ASV dolāriem,sagatavojieties tam, lai tiktu iegūta cena zvaigznītēs ar mazākuātrumu. Personīgi man ir tendence eksperimentēt ar veikalāpiedāvātajiem speciālajiem dzērieniem, bet pat tiem, ko tikko rādātnetālu no 4,25 ASV dolāriem par garo/mazu. (šī var būt vienīgāiespēja, kurā pirms cenas tiek izmantota cena). Ja vēlaties un parastiiztērējat mazāk par katru apmeklējumu, iespējams, uzdodiet sevjautājumu par to, vai jums tiešām ir jāsāk jaunināt pasūtījumus unjāpalielina tas, ko iztērējat par Starbucks, lai iegūtu laiku bezmaksas.

Protams, ja jums ir kāds tips, kam kopā ar kafiju vienmēr irvajadzīgas mīklas vai kas ir lauzts ar kafiju vai kas bieži kļūst parjūsu līdzstrādnieku lēkumu, šīs izmaiņas faktiski darbojas jūsu labā.Ikviens, kurš vienā braucienā pērk vairākus vienumus, iespējams,iegūs peļņu vēl ātrāk nekā iepriekš.

Runājot par to, kas notiks ar jūsu pašreizējām apbalvotajāmzvaigznēm, kad izmaiņas stāsies spēkā aprīlī, Starbucks atzīmē, kajūsu konta zvaigznes pārejas laikā tiks pārvietotas uz jauno atlīdzībuprogrammu un reizinātas ar 11. Tātad, ja jums ir 10 zvaigznes tiešipirms izmaiņu veikšanas, jaunās programmas palaišanas laikā jumsbūs 110 zvaigznes. Turklāt visus ieņēmumus, ko jau esat nopelnījis,joprojām var izmantot līdz brīdim, kad tie sasniedz derīguma termiņu.

Citas atlīdzības programmas

Ja uzskatāt, ka šīs izmaiņas pamatojums ir pamatojums, daudzikonkurenti piedāvā savu atlīdzību programmas, kas ilgtermiņā varietaupīt naudu. Piemēram, kafijas pupiņu un tējas lapās ir viensapbalvojums par vienu apmaksāto punktu par iztērēto dolāru un parkatriem 40 gūtajiem 40 punktiem ir bezmaksas dzērienu vaikonditorejas izstrādājums. Uzkopšanas pakalpojumi tiek nodrošinātikatru dienu, arī pēc pieprasījuma ir pieejama šāda ērtība:modināšanas zvani. Dunkin DD perks programmas iznāk klajā arpieciem apbalvojumiem par katru iztērēto dolāru un piešķir klientiembezmaksas dzērienu par katru 200. nopelnīto 200 punktu summu(kopā ar bezmaksas sveiciena dzērienu un dzimšanas dienasdzērieniem). Citiem vārdiem sakot, abas šīs programmas piedāvābezmaksas dzērienus par katru iztērēto 40 ASV dolāru, kas irievērojami mazāks par to, ko iztērējāt bezmaksas Starbucksbezmaksas iegādei.

Ja nevarat iedomāties dzīvi bez Starbucks kafijas, jums var būtnepieciešams sākt kafijas maisus pievienot dzērieniem vaipārslēgties no uz venti, lai ātrāk sasniegtu zelta statusu un tāssvārstības. Dienas beigās (vai varbūt precīzāk, sākums) pārskatītāStarbucks atlīdzību programma var izrādīties laba vai slikta, ņemotvērā jūsu individuālos tēriņu ieradumus.

Kādas ir jūsu domas, apļu tirgotāji? Vai tas atstāj neiespaidotu unpotenciāli meklēšanu citur par kofeīnu, vai arī jūs turpināsiet brauktuz Starbucks? Skaņa noskaņa savos komentāros!

Attēli, kas pieder pie Starbucks.

Vairak par šādiem piedāvājumiem Jūs varat uzzināt Ernio.lv